Senarai menunggu

Baca tajuk bunyi macam aku ada banyak calon suami lepas tu buat waiting list dan poyo letak dalam entri padahalnya satu pun takda -_-.tak pandai buat ikon nangis.  Ini mau buat senarai menunggu untuk entri-entri baru dan tertunggak. Prioriti diberi kepada cerita bermanfaat berunsurkan alam sekitar dan keamanan. HAHA. Calon-calonnya.

1. Entri malu lagi memalukan di Kapar Klang 24/10/2010.

2. Entri kasih tak sampai Melaka Maju 2010 20/10/2010.

3. Entri Laporan Pesta Buku PWTC 27/03/2010. Dah berzaman Janna & Fadh mintak.

4. Entri Harun Yahya. Li En mintak berkurun dah.

5. Entri ku sangka panas hingga ke petang rupanya kena saman di waktu malam 2 Jumaat lepas.

6. Entri outing kat Alamanda Putrajaya bersama srikandi2 pertiwi 23/10/2010.

7. Entri sequel Blessing in Disguise 2. Tertunggak tanpa dikenakan interest.

Yang kena potong tu dah selesai. Alhamdulillah. Sifat suka bertangguk terserlah walau dalam bidang tulis-menulis. Dah ada calon-calon, jadi kena ada pemenang. Entri terbaik akan dianugerahkan pingat jasa kebaktian dan ucapan selamat malam.

Profil entri terpilih.

Advertisements

14 responses

  1. haha..intro yg hebat..letak gamba yg menarik… letak la gamba lg..hihi
    smiley muka nangis aku tau ='(
    camtu la lebih kurang atau
    ”-_- tu pun leh gak huhu..

    pasni leh gi frim lak..tak sabar la

  2. Insyallah… pasti ada laki kat luar sana tgh tunggu ko nk jadikn calon isteri… hehe…
    aku ni pandai aje ckp… calon pn x da… (T.T) … “ikon nangis jadi kalo font Arial”…

    apakata kita gi melancong…. byk tmpt aku nk gi…. especialy tmpt yg ‘budget’….

  3. assila: bijaknyer.. entry2 tuh.. suker2.. nnt dh siap tag lg ek??
    ley-n: g frim?? nk itot?? hik3
    zimi : wah..aku mmg suke jln2 zimi.. jom2 kita plan..g rmi2.. mesti syiok.. aku ikut je

    • hajjar : aku dah selamat taip dah yg 1st tu. biasalah kitorang geng kenduri memang suka memeriahkan majlis orang. sorri aritu memang kitorang x sengaja. maaf ye pengantin!

  4. 1st word aku tgk saman…hehe.xpa2.x sabar nak tgu ni..1st entry aku mcm bole agak je..jeng jeng..klu ramalan aku btul ade hadiah x?hehe.main2 je.sbb aku pun rase malu jgak..

    • min : xde hadiah la. sorry. hadiahnye adalah ko dapat baca tulisan aku yang sengal itu. hehe. wanita memang perlu ada rasa malu barulah ayu gituu~

    • sori min tapi tu je gambar yang aku sempat upload dalam blog. yang penting gmbr2 ni semua ada kenangan dia kan. nanti kalau free aku upload gambar2 lain dalam fb eh 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s