KLIA dan BAS SEPANG yang sangat BEST!

Semalam pagi, dari LCCT ke KLIA naik Airport Liner. Sekejap saje, sampai dah terminal bas KLIA. Minda aku dah sedia untuk tunggu lama untuk bas Sepang nak ke Banting. Sejarah sebelum ni, dekat 2 jam aku melanguk kat situ tunggu bas.  Tapi semalam, turun-turun je, bas Sepang dah sedia menanti. Okey, sangat best.

Dalam bas sementara tunggu dia jalan, aku cuba-cuba bukak internet. Wah..sangat bagus..boleh bukak internet free. (Padahal orang lain dah tau lama kot). Jadi, buat kali pertama, aku tak bosan sementara tunggu bas jalan.

Bayangkan, anda men-surf internet dalam bas, Bas Sepang pulak tu!! Siapa orang Banting, taulah. Laju internet, trimas KLIA. Walaupun, bila bas tu bergerak keluar dari terminal, sekonyong-konyong internet disconnected..Sekian, terima kasih.

Advertisements

4 responses

  1. hi. just dropping by to read some of your posts. about banting.wordpress link, go ahead =)

    dulu skolah kat mana? i kat SSAS dulu, SPM batch 2003. what about you?

  2. hehehe…lme xnek bas sepang, dulu mmg xbrape suke nek bas ni..da la bwk sgt laju huhu…pastu nk p banting cm nk p k.l ke lg jauh..byk tmpt die pusing…ap2 pn sume tu da jd kenangan =)

  3. knangan manis ke pahit zue? ehehe..kalo bab-bab tersembam mase naik bas sepang ni memang biasela, pastu bwk laju gile..tapi, tula pengangkutan utama orang nak ke banting suatu masa dulu kan ;p..cuma tak bestnye, sekarang ni, ‘bangsa asing’ kot yang ramai naik..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s