11.30:Misi hampir accomplished!

Misi ini menyebabkan kami tak dapat hadir beberapa misi penting lain contohnya ke open haus rumah2 kak dayah, kak melor etc dan yang ultimatenya, jamuan raya besar-besaran siang tadi di office. Isk. Semua itu nun jauh di Melaka sana, sedangkan kami nun di sini, di N9. Ini sekarang sedang menaip di Seri Malaysia Seremban(promote; makan sedap). Internet signal : good. Bagus!

Siang, kami berkampung kat Amrich Nursery. Jaga budak? Eh bukan nurseri yg itu..Misi kami adalah cangkul mencangkul etc. jadi boleh bayangkan nurseri apa kan. A picture tells you thousand words. Esok kami dapat softcopy gambar & video. Lepas itu akan aku upload gambar kat sini.

Yang pasti, sekarang ni kami -aku, kak lin & kak su, memang dalam darjah kepenatan yang tak boleh blah orang kampung aku kata. Kami mula di awal pagi dan habis lewat petang. Berkawan baik dengan cangkul gergaji paku kayu tanah semua lah. Penat gila..Well, esok last day!..

Pengalaman ni akan kami bungkus kemas-kemas jadikan lapik nasi lemak ehh silap, jadikan memori & pengalaman. Yang best, kami dapat souvenirs. Cangkul dan semua alat2 tu, kami punya!!!. Hmm..balik kolej nanti kena menelaah buku Maths & BI balik la pulak! Nak watpe paku cangkul segala tu?

p/s : misi berkursus-tamat esok. misi aku malam ni, tidur b4 12am. Okay skrg sudah 11.45pm. Assalamualaikum.

**************************************

Hari ini 19 Oktober 2009, aku update dengan beberapa gmbr yg ada. Yang lain lagi banyak yang best belum dapat diupload, intenet dia sangat slow+lembap sekarang..Lain kali akan dimuat & dinaikkan.

 

 

Advertisements

6 responses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s