i.n.d.u.k.s.i.

Ekceli, dah lama berhajat nk letak gmbr2 induksi-swiss-inn-sg.-petani kat blog ni, skrg dah tcapai. Who knows, maybe next tyme, lagi macam-macam pics aku letak dlm blog ni. The more, the merrier org kampung aku kata.

Kursus ni xla sedasyat senior2 aku bgtau~sangat hectic & letih. Maybe byk fear factor yg mnyebabkan krsus ni tibe2 jadi best & enjoyable..cth: bilik aku & kak zack paling dekat dgn tmpt exam. Accessible org putih kate..Ingat lg tyme ktrg bole smpt p relax2 study kat bilik within gap exam aritu..

Satu lagi, aku b’jaya daftar di fesbuk, only utk join group kursus induksi 33 punye berita.  And guess what, ada yg bertemu jodoh within xsampai 2minggu tu. Nama pun jodoh. Diorang dah nak nikah 15ogos ni..

Hmm, at first jeles ngan colleagues yg dpt kursus kat cinta sayang. Makan sedap (i experienced this once) , tp sayang, kne naik buggy nk p bilik cramah. Jauh. Ktrg xpyh naik buggy, naik lift je..hehe. And, kawan2 sekursus yg sporting & sempoi, really makes the kursus induksi a sweet experience..tambah sweet kalau berjaya lulus dgn jayanya..pass with flying colours..alangkah indahnya..

63 of us

63 of us

 

all those happy smiles~

all those happy smiles~

p/s: credit to dasri for the pics sofkopis. Semua dak grup laen cakap gmbr group 33 cantik..hehe
Advertisements

12 responses

  1. sil tak tension sebb tak berpisah dgn sapa2, kami ni terpaksa tinggalkan bby yang kecil dan suami yang tercinta, jadi tension tau, 12 hari umpama 12 tahun. itulah jugak kali pertama berpisah dgn damia sebegitu lama…sedih2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s