memori dulu-dulu

Ini adalah entri pertama yg pernah aku tulis di http://banafsajiyyun.blogspot.com. tapi sayang, setakat tu je and aku stop..
 
…….why sharing is loving? anyone pls..
kita suke b’kongsi ke? maybe, tapi xsemua orang sanggup bkongsi ape saje.
apatah lagi kalau benda yg kite suke. 200% tahap keredhaan utk bkongsi.
tp xsemua orang. kita bkongsi bile kite prihatin. dan bile kt redha apa yg kite kongsi tu insyaAllah lebih banyak manfaat in the future.
we share with our loved ones, because we love them. that’s y sharing is loving.
tapi xsemua orang ikhlas bkongsi. ade yg menunjuk2. ade yg for the sake utk dpt pahala(walaupun rase diri dah ckp ikhlas tu). well, put two and two together, semua bgantung pada niat. kalo rase dah ter-riak cepat2 istighfar.
manusia tidak sunyi dari melakukan kesilapan. sentiasalah btaubat kpd Allah..
sapa tgk ezora musti prasan caption ni..
 
Hehehe, lawak kan..Inilah cubaan pertama & terakhir aku bergelar penulis blog, tahun 2008 dulu. and aku start fresh di https://silentnur.wordpress.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s