.tomyam.klasik.

Tomyamklasik. Makan kat sini saaangat sedap. 2 thumbs up!! Campur dgn tangan2 org lain, beribu2 thumbs up. Makanan best. Murah. Ada man-made pond. Landskap menghijau, saujana mata memandang. Building, pure malay architecture. Tempat proper, macam-macam ada!! Surau yg selesa, wakaf nan indah, tempat budak2 kecik main2 a.k.a. playground yg secluded. Kata Kak Long, sangat bagus utk parents, while tunggu makanan, anak2 diorg boleh main dgn riang ria kat sini.

Dan yang paling indah, adalah bila makan anda disponsor & dibelanja oleh orang2 yg baik hati. Tq sangat2. Jarang nak jmp org2 yg best & berfikir out of the box.

Dan yang indah & menarik lagi, jumpa kanak2 riang bertiga yg masih bersih & bijak. Besar jadi pilot kot tu..suka sgt dgn aeroplane..Hmm, aeroplane ade kepala x ye..

Dan, ‘sayur pokok & ikan rumput’, boleh jumpa kat tomyamklasik je. Heheh..sangat lawak lak..

Dan, pernah dgr x ikan araipama? Boleh dijumpai kat tomyamklasik gak.  Sangat besar & quite historical.

Nak tengok semua ni? Wanna experience all these? Rasa teruja? Ape lagi, mai dtg beramai2 ke tomyamklasik!

p/s : nak tau lagi offer menarik tomyamklasik di bulan puasa?, curious? check it out for yourself!! Heheh..

Advertisements

6 responses

  1. nahwanNur : very interesting..indeed.. hehe, insyaAllah

    janna : promosi mmg kne bg saspen sket..baru gempak!

    mankind : best2..tq akak sbb jd AJK organizer pgrm makan2 ni..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s