Antara 3 pilihan

    Amacam, agak suspen x tajuk..agak2 kalau kita diberi 3 pilihan, nak semua ke? or you will choose the best? nama pun pilihan, so, take one of it or leave it.

     Kalau diberi pilihan nombor, antara 1-10, aku akan pilih nombor 7..

      Dan kali ni, antara T1, T2 & H, aku pilih H. tapi kalau D termasuk dlm senarai pilihan, for sure aku pilih D. walau T1 agak bagus, tapi aku dah ada semua tu, T2 tak termasuk dalam list. D pula, mungkin bagus tapi bukan untuk jangka masa panjang.

     Akhirnya, H juga jadi pilihan, even lepas tu agak ragu2 & hampir menyerahkannya pd orang lain. aku nekad, inilah pilihan terbaik utk aku. Alhamdulillah…tqvm k.gee atas nasihat!!!

Advertisements

7 responses

  1. pilihan???chose d’right answer…heheheheh…jgn tanye pd minda..tanye pd hati..jgn ikot perasaan…if u get d’right answer..just tell me!!!!!hahahhahaa

  2. yuffa : rite, thy pada hati nk yg mane 1..

    nahwanNur : boleh saja..maila dtg melaka. 4, nombor bertuah kamu eh?

    janna : 8 is better kot..but aku still pilih 7..

    Farid Rashidi : Alhamdulillah, syukur atas ape jua keputusan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s