selamat hari bapa (edisi ter-awal)

Ini akan menjadi entri paling ringkas setakat ini,tapi aku akan pastikan, it’ll be the most amazing entry for me.(baca : aku xkesah kalau orang cakap xbest pon)

selamat hari bapa buat bapa

bila ibu tiada, engkaulah nadi keluarga

walau tak banyak bersuara,kami tahu kau redha

kerana, kau bapa

tak perlu jadi yang terbaik di dunia,

kerana kau memang terbaik untuk kami semua

 

 

selamat hari bapa

selamat hari bapa

5 perkara tentang bapaku

1. tak pernah marah

2. sangat lembut hati & sgt wasatiah

3. sangat pembersih (I wonder y, kami x macam tu..)

4. sangat rajin p masjid & kelas2 agama (aku pernah ikut, tapi boleh dibilang dgn jari…kita kan xboleh m’exposekan diri sgt..haha)

5. akhir sekali, the best part…sangat2 kaya….dgn budi bahasa..biar kami x kaya duit ringgit, apa yg kami ada is more than enough..

 

Selamat hari bapa untuk bapa. Everyone, everyday is father’s day!

Entri ini awal krn by 21 jun, I’ll be home..banting, here I come!!!

Advertisements

One response

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s